Zeolitul un mineral minune
Stiri zeolite | Oferte Zeolit
Zeolit stiri


Zeolitul un mineral minune

Tipul de zeolit utilizat in zeolitul lichid original se numeste clinoptilolit. Clinoptilolit este doar unul dintre cele peste 50 de feluri de zolit natural care exista. Se gaseste in pamant, si se extrage din mina. Deoarece se gaseste in pamant a fost deja contaminat cu toxine. Clinoptilolit ar putea fi contaminat cu mercur, plumb, arsenic si alte metale grele precum si aluminiu, erbicide, pesticide si orice altceva ce este prezent in apa de ploaie, aer sau in sol. Zeolitul trebuie curatat inainte de a il ingera.Va voi impartasi mai multe despre procesul de curatare mai tarziu, dar pentru moment tineti minte, atunci cand zeolitul iese din pamant, este contaminat, din cauza sarcinii negative, orice substanta contaminatoare din pamant sau apa au fost captate in structura ca o cusca a zeolitului.

Zeolitul  este un mineral cu o structura unica de interconectare tip grilaj. Acesta structura tip grilaj este aranjata pentru a forma un cadru de fagure de miere cu canale de interconectarea si pori consistenti ca diametru.  Alumina incarcata negativ si blocurile de constructie tetraedrice din dioxid de siliciu incarcate neutru sunt suprapuse pentru a produce o deschidere tri-dimensionala cadrului fagure. Zeoliti atrag de fapt mirosuri si gaze si le prind in capcana in structura lor cristalina. Zeolitii atrag si ionii incarcati pozitiv deoarece reusesc sa mentina o dubla incarcatura negativa. 

Zeolitul ORIGINAL trece printr-un proces de purificare care implica o caldura foarte mare si o baie de acid usoara pentru a scapa de toxinele din zeolit. Acesta este apoi este testat pentru a ne asigura ca este pur si curat. Din ceea ce stiu suntem singura companie care curata otravurile din zeolit! Odata ce toxinele si otrava sunt eliminate aceasta se numeste activat deoarece este acum gol si gata sa absoarba la toate toxinele si metalelor din corpul dumneavoastra!

Zeolitul activeaza gena p21 si ucide celulele de cancer - stim acest lucru sigur. Exista un studiu realizat la animale, care a indicat o suprimare a cresterii tumorale, si moartea tumorii, care a permis cercetatorilor sa emita ipoteza ca zeolitul  activeaza gena p21.

Zeolitul lichid este un produs fantastic. Cred ca oamenii de toate varstele ar trebui sa il consume, indiferent de simtomele manisfestate, de suprasarcina toxica sau nu. De fapt, cred ca toata lumea va avea o forma de produs de detoxifiere, in casa lor, in viitorul foarte apropiat.  Numai originalul lichid zeolit pune la dispozitia lor teste de laborator care arata puritatea zeolitului folosit. Numai originalul Zeolite lichid are un proces de fabricatie de proprietate, care curata toate otravurile si a impuritatile din structura moleculara a zeolitului, si-a gasit o modalitate de a suspenda zeolitul.

 


Acest articol a fost citit de 716 ori !

Vezi toate stirile din categoria Stiri zeoliti

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   SecurityCopyright © 2021 EKILIBRIUM . Toate drepturile rezervate.
Zeolitul un mineral minune   Zeolitul un mineral minune   Zeolitul un mineral minune