Zeolitul - un tratament eficient
Stiri zeolite | Oferte Zeolit
Zeolit stiri


Zeolitul - un tratament eficient

Zeolitul este un mineral, un aluminosilicat format cu milioane de ani in urma, din interactiunea dintre lava fierbinte emisa de catre vulcani si apa de mare. In lume sunt cunoscute zeci de tipuri de zeoliti, cu structuri si compozitii chimice diferite, dar in terapie s-a folosit pana acum unul singur, numit Zeolitul. Numele de zeolit a fost dat de catre mineralogul suedez Axel Frederik Cronstedt si vine din greaca veche, unde ze inseamna  a fierbe, iar lithos inseamna piatra. Deci zeolitul ar insemna in traducere etimologica piatra care fierbe, aluzie la formarea acestuia prin spectaculoasa interactiune dintre lava incinsa si apa marii. Folosirea zeolitului in terapie este o traditie cu o vechime de cateva mii de ani, acest mineral fiind un remediu important in medicina Ayurveda (medicina traditionala indiana) si in medicina traditionala chineza, dar si in medicina populara ruseasca.

Zeolitul este extras din cele mai exotice locuri din lume, reprezinta o clasa naturala de minerale pretioase create de catre una dintre cele mai dramatice forte ale naturii, respectiv activitatea vulcanica. Zeolitul se formeaza ca urmare a unei reactii ce are loc intre lava fierbinte revarsata de vulcani si apa de mare. Zeolitul este unul dintre putinele minerale incarcate negativ, ce se gasesc in natura. Cand este ingerat, Zeoitul se comporta ca un magnet, atragand toxinele incarcate pozitiv si pastrandu-le apoi inlauntrul structurii sale unice de cusca.

Zeolitul murdar este apoi eliminat in mod natural si sigur din organism.

Purificat si procesat in mod corespunzator, zeolitul se comporta mult mai eficient decat EDTA (terapie de chelare). Sarcina electrica a acestuia este de 15,000 in loc de 2, iar numarul de site-uri disponibile din fiecare molecula pentru absorbtia substantei toxice este mult mai mare. Zeolitul lichid patrunde in fluxul sanguin si detoxifiaza toate organele noastre interne,  inclusiv rinichii si tiroida.


Acest articol a fost citit de 677 ori !

Vezi toate stirile din categoria Stiri zeoliti

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   Security

Nume: ColineurOb
writes your essay for you college essay writer


Copyright © 2021 EKILIBRIUM . Toate drepturile rezervate.
Zeolitul - un tratament eficient   Zeolitul - un tratament eficient   Zeolitul - un tratament eficient