Despre zeolitul lichid
Stiri zeolite | Oferte Zeolit
Zeolit stiri


Despre zeolitul lichid

Zeolitul este un mineral vulcanic unic, foarte eficient in distrugerea celulelor canceroase. De fapt, rezultatele au fost atat de impresionante, incat oricine lupta cu cancerul sau isi doreste sa previna aparitia lui, ar trebui sa foloseasca zeolit. Se gaseste in doua forme de baza, zeolit lichid si zeolit particule de pudra.

O parte din activitatea zeolitului consta in actiunea asupra unor aspecte esentiale ale cancerului. Este un detoxifiant puternic si imbunatateste alcalinitatea corpului tau. Totusi, mai important este faptul ca zeolit este un veritabil distrugator al cancerului, care in contact cu celulele canceroase activeaza gena P21 care comanda celulei cancerigene sa moara, cu alte cuvinte distrugand nucleul celulelor canceroase.

Zeolitul actioneaza exceptional de bine in lupta cu cancerul, lucru evidentiat si de un studiu informal de 14 luni, realizat acum cativa ani.

In lupta impotriva cancerului, vei avea intotdeauna mai multe sanse de succes daca ataci pe mai multe planuri. Foarte multi oameni au scapat de cancer utilizand doar unul sau doua produse, dar anumiti oameni au o forma mai puternica de cancer sau sunt intr-o etapa avansata si astfel trebuie sa faca mult mai mult pentru a reusi. Daca ai timpul de partea ta, poti oricand sa incerci unul sau doua produse si sa vezi daca poti invinge cancerul doar cu acestea. Daca vezi ca nu obtii aceleasi rezultate ca si cei care le-au folosit inaintea ta, daca nu simti o imbunatatire a starii intr-o luna sau doua, ia ca un avertisment faptul ca organismul tau are mai multa nevoie de sprijin decat i-ai oferit. Astfel, foloseste mai multi suplimente benefice impotriva cancerului incat sa iti schimbi starea de sanatate.

Daca nu inclini sa iei mai multi suplimente nutritionale, sau nu iti poti permite sa cumperi mai mult de unu-doua produse, asigura-te ca unul dintre ele este Zeolite Enhanced with DHQ.

Spunem asta dupa ce am vazut si am auzit multe marturii in care a fost suficienta administrarea lui Zeolite Enhanced sau a acestuia plus inca un produs-doua, pentru a scapa de cancer. Asadar, desi e evident ca administrarea mai multor produse diferite maximizeaza sansele de succes, nu renunta sa speri daca nu poti obtine mai mult de un produs. Poate foarte bine sa fie suficient pentru a reusi.

 

Zeolite Enhanced este zeolit lichid imbunatatit, care a fost, inca de la descoperirea lui, cel mai puternic supliment zeolit lichid disponibil. Si mult mai bun decat orice alta pudra sau capsula. Fara exceptie. Si nu deoarece este in mod special curatat si activat, ca unul din brandurile de referinta. Aceasta curatare nu ajuta zeolitul sa intre in celulele canceroase.

Nu, deoarece contine acid humic si fulvic la fel ca si celelalte branduri. Acidul humic sau cel fulvic, ambele produc absorbtia dar nu ajuta zeolitul sa intre in celulele canceroase

Rezultatele optime in lupta impotriva cancerului apar folosind, intr-un stadiu incipient, 3 sticle pe luna si intr-un stadiu avansat al cancerului, 6 sticle pe luna, de Zeolite. Pana la 9 sticle pe luna sunt sugerate in cazul in care suferiti de cancer in stadiu terminal.

 


Acest articol a fost citit de 721 ori !

Vezi toate stirile din categoria Stiri zeoliti

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   SecurityCopyright © 2021 EKILIBRIUM . Toate drepturile rezervate.
Despre zeolitul lichid   Despre zeolitul lichid   Despre zeolitul lichid