De ce zeolit lichid
Stiri zeolite | Oferte Zeolit
Zeolit stiri


De ce zeolit lichid

 

Zeolitul lichid este acum imbunatatit cu DHQ si elimina metalele grele, cum ar fi: plumb, mercur, arsenic, cadmiu, precum si alte toxine din corpul uman, fara a afecta nivelurile de minerale vitale esentiale cum ar fi calciu, magneziu, zinc sau.

Pulberea naturala de zeolit ​​utilizata in Zeolitul nostru lichid este bine curatata pentru a elimina din custile zeolitice orice posibila contaminare care ar fi putut aparea in mod natural, lasandu-ne cu un praf de zeolit ​​complet sigur si curat.

Zeolitul sub forma de pulbere obisnuita actioneaza in principal la nivelul intestinului, in timp ce Zeolitul lichid (zeolit ​​micronizat curatat combinat cu acid humic / acid fulvici) este transportat de-a lungul cele 60.000 de mile de vase de sange din sistemul circulator.  Acesta incepe sa detoxifieze toate celulele corpului tau in cateva secunde!

Zeolitul lichid ajuta la normalizarea nivelul pH-ului, ucide virusi si bacterii, precum si imbunatatirea generala a bunastarii si creste nivelurile de energie. Daca incercati o abordare non-traditionala pentru a va trata problemele de sanatate sau daca sunt pur si simplu incercati sa va imbunatati sanatatea, detoxifierea de toxine si metale grele este vitala pentru a va asigura succesul.

Zeolitul lichid contine particule ultra-micronizate de zeolit, cu o dimensiune medie de mai putin de ½ microni (un micron este o milionime de metru), dimensiune care este de multe ori mai mica decat cea regasita la majoritatea marcilor concurente care distribuie suplimente pe baza de zeolit ​​lichid.  Marea importanta a unei astfel de particule de dimensiuni mai mici este ca acesta produce o  suprafata  mult  mai mare de absortie, ceea ce permite expunerea unui numar semnificativ mai mare de custi microscopice cristaline, sporind astfel capacitatea zeolitilor de a absorbitie a  mercurului, cadmiului, a altor metale grele si toxine mai eficient si eficace.

 


Acest articol a fost citit de 1092 ori !

Vezi toate stirile din categoria Informatii generale

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   SecurityCopyright © 2021 EKILIBRIUM . Toate drepturile rezervate.
De ce zeolit lichid   De ce zeolit lichid   De ce zeolit lichid