Beneficiile unui aliment minune
Stiri zeolite | Oferte Zeolit
Zeolit stiri


Beneficiile unui aliment minune

De curand a fost publicat un nou studiu ce arunca o noua lumina asupra infectiei HIV. Potrivit acestui studiu un derivat dintr-un aliment des folosit poate ajuta la tratarea acestei infectii.

Derivatul in chestiune este numit Genisteina, un derivat din soia. Cercetatorii de la George Mason University, Tulane University Health Sciences Center si National Institute of Allergy and Infectious Diseases au descoperit faptul ca genistina are proprietatea de a impiedica virusul sa devina rezistent la medicamente.

In loc sa actioneze direct asupra virusului, genisteina interfereaza cu procesul celular prin care virusul infecteaza celulele. Acest lucru impiedica virusul sa devina rezistent la tratament. Este prea devreme, insa sa spunem, ca daca vom manca soia, vom scapa de HIV, explica prof. YuntaoWu de la National Center for Biodefense and Infectious Diseases.

O alta cercetare a demonstrat ca soia poate ajuta organismul sa combata cu succes si cancerul. In urma studiilor efectuate de catre Cercetatorii de la University of Arkansas s-a descoperit ca peptidele din soia pot stopa cancerul de plamani, de ficat si de colon.

 

 


Acest articol a fost citit de 843 ori !

Vezi toate stirile din categoria Informatii generale

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   SecurityCopyright © 2021 EKILIBRIUM . Toate drepturile rezervate.
Beneficiile unui aliment minune   Beneficiile unui aliment minune   Beneficiile unui aliment minune